Σε μια συνεργασία με τον κορυφαίο παίκτη του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο προχώρησε η Breitling σε δύο άξονες, στη δημιουργία ειδικής έκδοσης και σε νέες προσθήκες στη συλλογή Chronomat B01. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον κορυφαίο αθλητή, η ελβετική εταιρεία πολυτελών ρολογιών παρουσιάζει το Chronomat Giannis Antetokounmpo, μια σειρά από ρολόγια σε περιορισμένη έκδοση.

Τα αρχικά «GA» στον κεντρικό δείκτη και το έμβλημα του μπάσκετ στον μετρητή του χρονογράφου, η απόχρωση του καντράν που θυμίζει το πράσινο της ομάδας του και η υπογραφή του Αντετοκούνμπο στο πίσω μέρους της κάσας του GMT, περιλαμβάνονται στα χαρακτηριστικά του ρολογιού. Όλα τα τεμάχια έρχονται σε συσκευασία ειδικής έκδοσης της συλλογής Giannis Antetokounmpo μαζί με ένα σημείωμα από τον ίδιο τον «Greek Freak».

Παράλληλα, η Breitling δημιούργησε ένα αποκλειστικό κομμάτι «One of One» του Chronomat B01 μόνο για τον Αντετοκούνμπο, με χρυσούς αραβικούς αριθμούς, λευκή εσωτερική στεφάνη και λευκούς μετρητές χρονογράφου. Τέλος, η βασική σειρά Chronomat B01 42 της Breitling εμπλουτίζεται με λουράκι από καουτσούκ και διευρύνεται περαιτέρω με την εισαγωγή μιας νέας πράσινης απόχρωσης, μιας ζωηρής απόχρωσης που ζωντανεύει τις παραλλαγές της συλλογής από ανοξείδωτο ατσάλι, δίχρωμο και κόκκινο χρυσό 18 καρατίων. Τέλος, για όσους εκείνους που αγαπούν την ανάλαφρη αίσθηση του τιτανίου στον καρπό, η Breitling παρουσιάζει τα Chronomat B01 42 και Super Chronomat B01 44.