Τα εγκαίνια της νέας της boutique στην καρδιά της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, γιόρτασε η Breitling, με φίλους του ελβετικού luxury brand υψηλής ωρολογοποιίας, celebrities, influencers και fashion enthusiasts. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο CEO της Breitling, Georges Kern, ο οποίος έκοψε μαζί με τον Σάκη Ρουβά, την κορδέλα των εγκαινίων. Θέλοντας να δώσει νέα διάσταση στον όρο της προσιτής πολυτέλειας, η Breitling ακολουθεί μία urban-chic αισθητική.

Σανίδες του surf, ένα food truck με street food από τον chef Αθηναγόρα Κωστάκο και ένα πρωτότυπο vespa bar με cocktails από την ομάδα του The Clumsies, μετέφεραν τη φιλοσοφία του brand στους καλεσμένους. Η Έλενα Δεδούση, Marketing Manager της Breitling Hellas, δήλωσε στο Fashion Daily: «Η μπουτίκ της εταιρείας στο κέντρο της Αθήνας θα παραμείνει σίγουρα η ναυαρχίδα μας, αλλά έχουμε στο πλάνο πολλές ακόμα εκπλήξεις σε στρατηγικά σημεία, που θα αναδείξουν την φιλοσοφία και το πορτοφόλιο μας».

Όπως η ίδια ανέφερε, το δίκτυο της Breitling σε Ελλάδα και Κύπρο απαριθμεί ήδη αρκετά καταστήματα διανομής, τα οποία αναβαθμίζονται σταδιακά, έτσι ώστε να αντανακλούν την φιλοσοφία της μάρκας. Σχετικά με τις προοπτικές του luxury στη χώρα μας, η Έλενα Δεδούση δήλωσε: «Στην Breitling πιστεύουμε πως η παραδοσιακή πολυτέλεια με τις υπερβολές και τις ακρότητες δεν έχει καμία θέση στο μέλλον. Αυτό που πρεσβεύουμε είναι μια καινούργια πολυτέλεια, η οποία αφορά σε μια ποιοτική καθημερινότητα, όπως αυτή διαμορφώνεται σήμερα».