Η Bodytalk, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής της ανάπτυξης και της εξωστρέφειάς της, προχωρά στο άνοιγμα του πρώτου καταστήματος ελληνικού brand στο Mall of Egypt, στο Κάιρο. Το Mall of Egypt αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς αγορών στο Κάιρο για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους πολυάριθμους τουρίστες, φιλοξενώντας από τα πιο σημαντικά high-end διεθνή fashion brands έως τα πιο γνωστά budget friendly brands, σε ένα χώρο εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής και ιδιαίτερης αισθητικής 165.000 τ.μ. Tο νέο κατάστημα της Bodytalk, έκτασης 197 τ.μ., διακρίνεται από λιτό και καθαρό σχεδιασμό. Το λευκό χρώμα κυριαρχεί στους τοίχους ώστε τα outfits να είναι στο επίκεντρο ενώ το μαύρο χρώμα και οι γεωμετρικές γραμμές καθοδηγούν ευχάριστα τον πελάτη.

Τέλος, το δάπεδο που παραπέμπει σε μωσαϊκό, προσθέτει πινελιές χρώματος με μια υπόνοια country of origin. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν μία μεγάλη ποικιλία γυναικείων, ανδρικών και παιδικών ρούχων καθώς και αξεσουάρ που έχουν επιλεχθεί ειδικά, ώστε να ανταποκρίνονται στην κουλτούρα της αιγυπτιακής αγοράς. Παράλληλα, η εταιρεία λανσάρει και ηλεκτρονικό κατάστημα για την αγορά της Αιγύπτου στη διεύθυνση https://bodytalk.eg/. Το e-shop θα εξυπηρετεί όλη την αγορά της Αιγύπτου με όλους τους τρόπους πληρωμής και με BNPL (Buy Now, Pay Later).

Η Bodytalk, από την ίδρυσή της έχει υιοθετήσει μία νέα δημιουργική προσέγγιση στην αθλητική ένδυση, η οποία συνοψίζεται στο moto «Train for pleasure», την ελευθερία δηλαδή, να επιλέγει κανείς αυτό που τον ευχαριστεί ανάμεσα στα είδη δραστηριοτήτων, απολαμβάνοντας την άσκηση αλλά και το σώμα του. Στόχος, είναι ο σχεδιασμός αθλητικών ρούχων σε γραμμές και patterns που κολακεύουν το σώμα και ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ενώ παράλληλα είναι ανθεκτικά και λειτουργικά.