Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Ωκεανών για το 2021, η Biotherm ανακοινώνει το λανσάρισμα της νέας καμπάνιας της μάρκας για τη βιωσιμότητα, Live By Blue Beauty. Η Biotherm, επιδιώκει να προσφέρει προϊόντα που φροντίζουν την επιδερμίδα αλλά και τον πλανήτη και κυρίως, τον Μπλε Πνεύμονα, τον ωκεανό. Έχει δεσμευθεί εδώ και χρόνια, να μειώσει τον αντίκτυπό της στο νερό, αλλά σήμερα επιθυμεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο κλάδος της ομορφιάς.

Η φιλοσοφία Live By Blue Beauty, που επεκτείνει την κληρονομιά του προγράμματος Water Lovers της Biotherm, λανσαρίστηκε αρχικά το 2012, ενώ στην Ελλάδα, η Biotherm συνεργάζεται με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Helmepa σε μια εκστρατεία ενημέρωσης, ώστε να κινητοποιηθεί η κοινότητα των Water Lovers.

Η στρατηγική «Blue Beauty» περιλαμβάνει όλες τις πτυχές των αξιών της μάρκας, από την προμήθεια των φυσικών συστατικών, τις συνθέσεις και τις συσκευασίες έως το τέλος ζωής των προϊόντων, με σκοπό να ελαχιστοποιεί το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα στο νερό και στα υδάτινα οικοσυστήματα. Στόχος του brand, είναι το 2021, να επιτύχει τη χρήση 25% ανακυκλωμένου και επαναχρησιμοποιούμενου (PCR) πλαστικού σε ολόκληρο το αποτύπωμα συσκευασιών της μάρκας. Σημειώνεται ότι η Biotherm προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για γυναίκες και άνδρες που θέλουν να προστατεύουν την επιδερμίδα τους από τις καθημερινές φθορές, ενώ στα εμβληματικά προϊόντα της μάρκας περιλαμβάνονται τα Life Plankton Elixir, Aquasource Gel, Lait Corporel, Waterlover Sun Milk, AquaPower Gel και Force Supreme Youth Architect Serum.