Ο θρύλος του αμερικάνικου μπάσκετ Dennis Rodman είναι ο πρωταγωνιστής μιας νέας συλλογής της Bershka που αντλεί έμπνευση από τις αθλητικές γραμμές των 90s.
Τα ρούχα της συλλογής-κάψουλας Dennis Rodman x Bershka είναι φτιαγμένα από υφάσματα όπως το βαμβάκι, η ποπλίνα, το denim, καθώς και τεχνικά υφάσματα, όπως το mesh, που δίνουν ένα πιο αθλητικό vibe. Σε επίπεδο γραφικών, η έμπνευση αντλεί επιρροές από τον κόσμο του μπάσκετ που περιτριγυρίζει τη φιγούρα του αθλητή. Συναντάμε μοτίβα all over με πιο καλλιτεχνικές τεχνικές εικονογράφησης που κάνουν αναφορά σε αντιπροσωπευτικά στοιχεία του Rodman, όπως οι αλλαγές στην εμφάνισή του, αλλά και σχέδια με εφαρμογές σε μπαλώματα.

Ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία προτάσεων, ξεχωρίζουν key items, όπως το τεχνικό σετ από mesh με μοτίβο all over και λεπτομέρεια αθλητικής ρίγας, το hoodie σε γραμμή worker με στάμπες που αναμιγνύει πετσετέ τεχνικές, puff print και κεντήματα, το πουκάμισο μπέιζμπολ, η κόκκινη μπλούζα extra loose με τη χαρακτηριστική του φράση «bad as…» και το wide trouser με στάμπες εικονογράφησης. Η κολεξιόν Dennis Rodman x Bershka περιλαμβάνει επίσης αξεσουάρ όπως το καπέλο trucker σε color block με το λογότυπο Dennis, ένα ζευγάρι κάλτσες και ένα σατέν μαντήλι.