Η Aveda προχώρησε σε συνεργασία με τη διάσημη ηθοποιό Antonia Gentry για τη νέα συλλογή προϊόντων be curly advanced, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για κυματιστά μαλλιά, μπούκλες και πολύ σγουρά μαλλιά. Η καμπάνια της σειράς be curly advanced τιμά την ατομικότητα και ενστερνίζεται τη φυσική ομορφιά, με την Antonia Gentry και τις φυσικές μπούκλες της να είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας.

Η νέα ambassador της μάρκας θα πρωταγωνιστήσει σε όλα τα social της Aveda, μέσω digital καμπανιών, καθώς και στα καταστήματα και τα κομμωτήρια της Aveda σε όλο τον κόσμο. Με την καμπάνια #GetCurlyWithMe, θα ενθαρρύνει όλους τους ανθρώπους να μοιραστούν τις ιστορίες τους και να τιμήσουν την ομορφιά των μαλλιών με έντονη υφή. Με τη χαρισματικότητά της και τις ειλικρινείς προσωπικές της εμπειρίες, η Gentry θα εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους να ενστερνιστούν τις φυσικές μπούκλες τους με αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια.

Η σειρά προϊόντων be curly advanced περιλαμβάνει επτά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για τον καθαρισμό, την ενυδάτωση, την προετοιμασία και το styling των σγουρών μαλλιών, πολλαπλών οφελών που μπορούν να εξατομικευτούν ανάλογα με τον τύπο και την υφή των μαλλιών. Η σειρά είναι διαθέσιμη στα καταστήματα λιανικής πώλησης, συνεργαζόμενα κομμωτήρια, πολυκαταστήματα και στο aveda.gr.