Η Aveda παρουσιάζει τη νέα σειρά Scalp Solutions, μια συλλογή 94% φυσικής προέλευσης προϊόντων με βοτανική ισχύ. Η σειρά είναι σχεδιασμένη για την καταπολέμηση των ορατών σημαδιών πρόωρης γήρανσης του τριχωτού κεφαλής, για μαλλιά με πιο υγιή όψη, γεμάτα ζωντάνια και λάμψη. Βασισμένη σε έρευνα από κορυφαίους επιστημονικούς φορείς στον τομέα της βιολογίας του τριχωτού κεφαλής, 8 χρόνια επιστημονικής έρευνας και 13 κλινικές μελέτες, η Scalp Solutions αξιοποιεί την επιστήμη προσαρμογόνων βοτάνων για το τριχωτό, προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση στη φροντίδα του, εμπνευσμένη από την περιποίηση της επιδερμίδας.

Η συλλογή περιλαμβάνει το απολεπιστικό υγρό gel Scalp Solutions Exfoliating Scalp Treatment, το Scalp Solutions Balancing Shampoo & Replenishing Conditioner, το Scalp Solutions Refreshing Protective Mist και τον ορό Scalp Solutions Overnight Scalp Renewal Serum, ο οποίος βοηθά στην καταπολέμηση των ορατών σημαδιών πρόωρης γήρανσης κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Τη συλλογή ολοκληρώνει η βούρτσα Scalp Solutions Stimulating Scalp Massager. Η σειρά Scalp Solutions είναι 94% φυτικής προέλευσης, 100% vegan με πιστοποίηση από το Leaping Bunny, δεν περιέχει σιλικόνη και κατασκευάζεται με χρήση 100% ανανεώσιμης ηλιακής και αιολικής ενέργειας στις κύριες εγκαταστάσεις της Aveda. Τα προϊόντα Aveda διατίθενται στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια, στα εξειδικευμένα καταστήματα καλλυντικών και στο eshop της μάρκας, από την Estee Lauder Hellas.