Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα καμπάνια της Apivita για τη σειρά Hair Tonic Treatment, την οποία υλοποίησε σε συνεργασία με το media agency Mindshare και την εταιρεία παραγωγής Pan Entertainment. Πρόκειται για μια διεθνή καμπάνια που παρουσιάζει στο καταναλωτικό κοινό το καθημερινό πρόγραμμα ενδυνάμωσης μαλλιών του brand. Στις αρχές του Σεπτεμβρίου έγινε η έναρξη του πλάνου προώθησης, εστιάζοντας τόσο σε παραδοσιακά μέσα, όσο και στο digital περιβάλλον.

Με την καμπάνια αυτή, η Apivita, επανέρχεται δυναμικά στην κατηγορία προϊόντων τριχόπτωσης και θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε και να ενδυναμώνουμε τα μαλλιά μας κάθε μέρα, όπως ακριβώς κάνουμε και με το σώμα μας. Το concept της καμπάνιας ταυτίζεται με τα μεγαλύτερα trends της κατηγορίας, όπως αυτά καταγράφονται στις έρευνες καταναλωτών.

Οι έντονοι ρυθμοί ζωής, το άγχος, η κακή διατροφή είναι μερικοί μόνο λόγοι που κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν μουντά κι αδύναμα, με τα πρώτα συμπτώματα της τριχόπτωσης να κάνουν την εμφάνισή τους από μικρή ηλικία τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες.

(Πηγή: Daily Fax)