Η Answear παρουσιάζει την καμπάνια «Take care of what’ s inside- Inner peace», μία πρωτοβουλία που εστιάζει στην ψυχική μας ευημερία και μας προτρέπει να τη φροντίσουμε. Συγκεκριμένα, η εταιρεία εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να βρει την εσωτερική του γαλήνη και ισορροπία, πράγμα απαραίτητο σε μία εποχή που στην καθημερινότητά μας κυριαρχούν το στρες και τα υπέρ-πολλαπλά ερεθίσματα.

Η καμπάνια παρουσιάζεται ταυτόχρονα και στις 12 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η Answear. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας και σε συνεργασία με την online πλατφόρμα ψυχικής υγείας Clicktotherapy.gr, η Answear επικεντρώνεται στο θέμα της υπερδιέγερσης που εξελίσσεται σε σημαντικό κοινωνικό πρόβλημα. Με τον όρο υπερδιέγερση εννοούμε μια κατάσταση συναισθηματικής και ψυχικής υπερφόρτωσης, που προκαλείται από υπερβολικό αριθμό εξωτερικών ερεθισμάτων.

Επηρεάζει αρνητικά την υγεία μας και μπορεί να οδηγήσει σε χρόνιο στρες. H υπερδιέγερση παρατηρείται συχνότερα τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο της ψηφιακής εποχής και του σύγχρονου τρόπου ζωής με τους γρήγορους ρυθμούς και τις συνεχείς απαιτήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, η Answear και οι έμπειροι ψυχοθεραπευτές της ομάδας του Clicktotherapy.gr απαντούν στις απορίες μας και, κυρίως, μας δείχνουν το δρόμο για να αντιμετωπίσουμε την υπερδιέγερση, μέσα από μια σειρά βίντεο.

Πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα της υπερδιέγερσης και τρόποι αντιμετώπισης είναι διαθέσιμοι στο takecare.answear.gr.