Η Always ενώνει τις δυνάμεις της με τον οργανισμό «Strong Me», αποσκοπώντας από κοινού στην αντιμετώπιση και εξάλειψη του κοινωνικού στίγματος της περιόδου και την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης των νεαρών κοριτσιών. Συγκεκριμένα, η Always σε συνεργασία με το «Strong Me» ανοίγει τη συζήτηση για ζητήματα που έχουν πραγμα-τική σημασία για τα νέα κορίτσια, δίνοντάς τους μια ώθηση αυτοπεποίθησης.

Το από κοινού μήνυμα αυτής της συνέργειας είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας και να μιλάμε ανοιχτά για τα θέματα που μας απασχολούν, αντιμετωπίζοντας την περίοδό μας ως μία απόλυτα φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού. Με αυτό ως ορόσημο, μέχρι και τον Μάιο, η Always και το «Strong Me» θα πραγματοποιήσουν workshops σε 4 Πανεπιστήμια, που θα καλύψουν γεωγραφικά την Ελλάδα.

Τα workshops αποσκοπούν στην ενημέρωση – ευαισθητοποίηση, για το πώς τα άκαμπτα στερεότυπα για το φύλο καθο-ρίζουν τις ζωές όλων μας. Πιο συγκεκριμένα, θα καλύψουν διάφορες θεματικές και θα ανοίξουν συζητήσεις για θέματα taboo, όπως το period shaming, η ενδυνάμωση των κοριτσιών και τυχόν εμπόδια που αντιμετωπίζουν τόσο μέσα στο «φοιτητικό» περιβάλ-λον όσο και στην υπόλοιπη καθημερινότητα τους. Τα workshops θα μεταδοθούν και μέσω livestreaming, με στόχο την ευρύτερη συμμετοχή.