Η L’Oréal Hellas ανακοινώνει ότι η Alessandra Delfini αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας. Η Alessandra Delfini φέρνει μαζί της διεθνή καριέρα άνω των 23 ετών στη L’Oréal. Μέσα από την αξιοσημείωτη εμπειρία της, κατείχε διάφορες κομβικές θέσεις σε κλάδους και τμήματα, σε πέντε διαφορετικές χώρες καθώς και στα παγκόσμια κεντρικά γραφεία στο Παρίσι. Kατάγεται από την Ιταλία, ωστόσο το διεθνές υπόβαθρο και η εμπειρία της στις χώρες που εργάστηκε, καλλιέργησαν την πολυπολιτισμική της συνείδηση, καθώς θαυμάζει και σέβεται τις διαφορετικές κουλτούρες αλλά και τη διαφορετικότητα.

Το ενδιαφέρον της αυτό, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του επαγγελματικού της προφίλ. Καθόλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, έχει επιτύχει ισχυρά αποτελέσματα, εδραιώνοντας σταθερά τη θέση της σε κάθε αγορά που ήταν υπεύθυνη. Στον νέο της ρόλο, η Alessandra Delfini δεσμεύεται να συνεχίσει την αποστολή της L’Oréal στην Ελλάδα, εστιάζοντας στη διατήρηση μιας οικονομικά ισχυρής και βιώσιμης επιχείρησης, ενώ παράλληλα ηγείται πρωτοβουλιών καινοτομίας και μετασχηματισμού.

Στόχος της είναι να διατηρήσει την ηγετική θέση της L’Oréal Hellas στα καλλυντικά και να οδηγήσει σε περαιτέρω πρόοδο τις επιδόσεις της εταιρείας, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και προόδου στη χώρα. Σχετικά με την ανάληψη των νέων της καθηκόντων δήλωσε: «Η L’Oréal Hellas παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να δημιουργεί την ομορφιά που κινεί τον κόσμο, συνεχίζοντας το επιτυχημένο ταξίδι της στην Ελλάδα. Κύριος στόχος μου είναι να συνεισφέρω ενεργά στην ελληνική οικονομία και ταυτόχρονα να προάγω την αξίες βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής ευθύνης, με σεβασμό στον πλανήτη και τους ανθρώπους». Η Alessandra Delfini διαδέχεται τον Alex Davison, ο οποίος διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της L’Oréal Hellas από τον Απρίλιο του 2020 και ηγήθηκε της εταιρείας σε μερικά από τα πιο απαιτητικά γεγονότα των τελευταίων ετών.