Η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ευεξίας και αναζωογόνησης Aegeo Spas ανακοινώνει διεθνή συνεργασία με την [comfort zone] ως αποκλειστικός spa operator στη Σαντορίνη και στο Santo Collection Resorts & Villas που περιλαμβάνει τα πολυτελή ξενοδοχεία Santo Pure Oia Suites & Villas, Santo Mine Oia Suites και δύο αυτόνομες βίλες με την ονομασία The Villas by Santo Collection.

Η ελληνική εταιρεία αναλαμβάνει τη διαμόρφωση, διαχείριση και λειτουργία του πολυτελούς concept του [comfort zone] spa που τοποθετεί τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο της εμπειρίας επίσκεψης. Με σύνθημα την κλινικά αποδεδειγμένη «βιώσιμη ομορφιά» και μια επιστημονική ομάδα 60 μελών το Ιταλικό brand και μέλος του ομίλου Davines αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα περιποίησης του δέρματος και συνεργασίες με ορισμένα από τα πιο διάσημα σπα παγκοσμίως.

Ως πιστοποιημένη Β Corporation, η [comfort zone] στοχεύει στον επαναπροσδιορισμό της έννοιας της επιτυχημένης επιχείρησης. Υποστηρίζει έμπρακτα την αναγεννητική γεωργία με τη δημιουργία Επιστημονικού Κήπου 6.000 φυτών, χρησιμοποιεί αποκλειστικά vegan και οργανικές πρώτες ύλες με πλήρως ανιχνεύσιμη εφοδιαστική αλυσίδα ενώ οι εγκαταστάσεις της και οι συσκευασίες των προϊόντων της έχουν μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα. Στο πλαίσιο της σύμπραξης, οι δύο εταιρείες ανέπτυξαν από κοινού δύο διακριτά concept που περιλαμβάνουν διαφορετικά menu 30 εμπειριών, προϊόντων και τελετουργιών για το σώμα και το πρόσωπο. Tα δύο [ comfort zone] spas by Aegeo Spas απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους ταξιδιωτών και ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις του slow living, της ποιότητας ύπνου και της μακροζωίας.