Η Henkel Consumer Brands και το Dixan συνεχίζουν δυναμικά τους καθαρισμούς σε περιοχές που το έχουν ανάγκη στον 5ο κύκλο δράσεων του προγράμμαός τους «Καθάρισε σε Βάθος – Καθάρισε στην Πηγή». Δεύτερος σταθμός για το 2024 και 50η δράση του προγράμματος ήταν το Ρέμα Κηφισού στην Κηφισιά, στο σημείο Αντλιοστάσιο ΕΥΔΑΠ Χελιδονούς, με ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής του κοινού.

Εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους, εθελοντές μαζί με τον ηθοποιό Νίκο Κουρή, αναπόσπαστο μέλος της εθελοντικής ομάδας του Dixan, έδωσαν το «παρών», συμβάλλοντας στη διαφύλαξη και προστασία του φυσικού πλούτου της περιοχής. 60 εθελοντές της Henkel Consumer Brands, του Erasmus Student Network (ESN) και του κοινού, ανταποκρίθηκαν στο δεύτερο ανοιχτό κάλεσμα της δράσης και με τη συμβολή της Save Your Hood συγκέντρωσαν συνολικά 5,3 τόνους απορριμμάτων.

«Συνεχίζουμε δυναμικά με τον δεύτερο καθαρισμό του Dixan για το 2024 μέσα από το πρόγραμμα “Καθάρισε σε βάθος, Καθάρισε στην πηγή” και γιορτάζουμε την 50η δράση καθαρισμού από την έναρξη του προγράμματος πριν 5 χρόνια. Φέτος ο κόσμος γίνεται μια ομάδα μαζί μας και αγκαλιάζει έμπρακτα την προσπάθεια μας συμβάλλοντας στην επίτευξη του στόχου μας για ένα κόσμο πιο καθαρό και βιώσιμο», δήλωσε η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Marketing Director για την Ελλάδα και Κύπρο, Henkel Consumer Brands.