Η Zeus + Dione μετουσιώνει στοιχεία της Ελληνικής παράδοσης σε ένα one-piece μαγιό για την Common Seas, αναδεικνύοντας την κοινή φιλοσοφία για βιωσιμότητα μέσα από αυτή τη συνεργασία. Η Common Seas, η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα μέσα από το πρόγραμμα Clean Blue Paros στο νησί της Πάρου, εργάζεται για την αντιμετώπιση της κρίσης της πλαστικής ρύπανσης.

Το νέο one-piece μαγιό της Zeus + Dione, διατίθεται σε τρία χρώματα, το μπλε της Ελλάδας, το κίτρινο του ήλιου και το μπορντό, ενώ το σχέδιο έχει τη λεπτομέρεια των ειδικά σχεδιασμένων κουμπιών που λειτουργεί σαν κόσμημα στο μπροστινό μέρος. Το μαγιό είναι κατασκευασμένο από Econyl 100% regenerated nylon, ύφασμα που έχει δημιουργηθεί εξολοκλήρου από πλαστικά απορρίμματα και μπορεί να ανακυκλωθεί, να αναδημιουργηθεί και να αναδιαμορφωθεί ξανά και ξανά.

Το μαγιό συνοδεύεται και από μια fishnet bag με στρογγυλή λαβή από το ίδιο ύφασμα Econyl. Για τη ενίσχυση των δράσεων της Common Seas και του Clean Blue Paros, ποσοστό των εσόδων από τις πωλήσεις του μαγιό θα προσφέρονται στον οργανισμό, συνδράμοντας στις ενέργειες για την αντιμετώπιση της πλαστικής ρύπανσης. Το limited edition μαγιό είναι διαθέσιμο στο site www.zeusndione.com, στο flagship store Zeus + Dione στην Αθήνα και την boutique Zeus + Dione στην Μύκονο.