Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού η weDo/Professional και ο Αρκτούρος πραγματοποίησαν την πρώτη τους συλλογική δράση καθαρίζοντας το δάσος του Νυμφαίου στη Φλώρινα. Η ενέργεια επικεντρώθηκε στον καθαρισμό και στην προστασία του δάσους από ανόργανες ύλες.

Παράλληλα το πρόγραμμα είχε έναν βιωματικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα για το περιβάλλον, καθώς υπήρχε ένα μεγάλό ποσοστό συμμετοχής από τους μικρούς φίλους του δάσους και του περιβάλλοντος. Περιελάβανε διαδραστική παρουσίαση με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών, μουσικοπαιδαγωγικές δραστηριότητες από την παιδαγωγική ομάδα του Αρκτούρου και άμεση συμμετοχή των παιδιών στον καθαρισμό του δάσους.

Σημειώνεται ότι weDo/ και Αρκτούρος δίνουν ραντεβού και το 2022, που θα γίνουν ακόμα δυο συλλογικές ενέργειες σε Αθήνα και Φλώρινα. Σημειώνεται ότι η weDo/ Professional, η οποία ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Wella, είναι ένα brand με οικολογική και περιβαλλοντική συνείδηση, που προσφέρει μια σειρά από vegan, cruelty-free και 100% ανακυκλώσιμα προϊόντα, καθένα από τα οποία περιέχει έως και 50% λιγότερα συστατικά σε σχέση με τα κοινά προϊόντα μαλλιών που κυκλοφορούν στην αγορά.