Η Swatch συμμετέχει στην Expo 2020 Dubai ως επίσημος πάροχος χρονομέτρησης. Στο πλαίσιο αυτό, γιορτάζει τη συμμετοχή της με μια συλλογή ρολογιών special edition, τέσσερα concept stores, και την πρωτοβουλία Swatch Calling, που γιορτάζει τη διαφορετικότητα μέσω της τέχνης σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της Expo, πολλές από τις χώρες που συμμετέχουν θα γιορτάσουν από μία «Εθνική Μέρα».

Η Swatch λαμβάνει μέρος στη γιορτή με την πρωτοβουλία Swatch Calling, έχοντας προσκαλέσει ανερχόμενους καλλιτέχνες από κάθε έθνος να δημιουργήσουν έναν καμβά που να αναδεικνύει την κουλτούρα της χώρας τους μέσα από την πλατφόρμα εξατομίκευσης Swatch X You. Οι επιλεγμένοι καμβάδες κυκλοφορούν ταυτόχρονα με τις αντίστοιχες Εθνικές Ημέρες και είναι διαθέσιμοι παγκοσμίως online στην ενότητα «Σχεδίασε το δικό σου Swatch».

Προς τιμήν της Ελλάδας που, μεταξύ άλλων χωρών, τιμάται καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, η εικαστικός Ζωή Κεραμέα δημιούργησε τον καμβά «Αλφάβητο». Καθώς το ελληνικό αλφάβητο χρησιμοποιείται εδώ και σχεδόν 3.000 χρόνια, η καλλιτέχνης Ζωή Κεραμέα δημιούργησε με το χέρι ένα παιχνιδιάρικο έργο χαρτοκοπτικής, έναν αυτοσχεδιασμό που βασίζεται στο μοναδικό σύστημα γραμμάτων της Ελλάδας.