Η Procter & Gamble ως Παγκόσμιος Χορηγός Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, θα είναι παρούσα, με προϊόντα οικιακής και προσωπικής φροντίδας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024. Η συνολική της παρουσία θα συνδυαστεί με επικοινωνία εμπνευσμένη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προϊοντικές ενέργειες εντός καταστημάτων, χορηγίες αθλητών και δωρεάν προϊόντα και υπηρεσίες για τους αθλητές στο Χωριό των Αθλητών κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι, 2024.

Ο Παραολυμπιονίκης ποδηλάτης, Νίκος Παπαγγελής, θα είναι ο πρεσβευτής της καμπάνιας στην Ελλάδα, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρισι 2024. Η συνεργασία αυτή έχει στόχο να αναδείξει πώς μπορεί κανείς να δίνει τον καλύτερό του εαυτό κάθε μέρα. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, η P&G αγκαλιάζει τη διοργάνωση με την καμπάνια «Κάθε Μέρα Πρωταθλητής» μέσα από το πρίσμα των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και τα κορυφαία προϊόντα της, που χρησιμοποιούν εκατομμύρια νοικοκυριά κάθε μέρα. Η P&G θα παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες, σε περισσότερους από 22.000 αθλητές Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων αλλά και τις ομάδες τους, στο Ολυμπιακό Χωριό.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θα βρίσκεται το Village Nursery των Pampers, το Beauty & Grooming από το Pantene, Head & Shoulders, Gillette και Braun, η οδοντιατρική κλινική με την Oral-Β, όπως επίσης και χώροι πλυντηρίων ρούχων από το Ariel. Τα προϊόντα της P&G στηρίζουν περισσότερους από 100 αθλητές Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων και πραγματοποιούν καμπάνιες επικοινωνίας και ενέργειες εντός και εκτός καταστημάτων σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, στηρίζει την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή & την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα, ως Επίσημος Υποστηρικτής. Τέλος, εμπνευσμένα από τις υψηλότερες επιδόσεις των καλύτερων αθλητών στον κόσμο, τα προϊόντα οικιακής και προσωπικής φροντίδας της P&G λανσάρουν καμπάνιες επικοινωνίας εμπνευσμένες από τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες.