Η Pepco γιορτάζει την πρώτη επέτειο λειτουργίας των καταστημάτων της στην Ελλάδα, με 22 καταστήματα ήδη σε λειτουργία και πολλά προγραμματισμένα να ανοίξουν τους επόμενους μήνες. Η Pepco αναγνωρίζει τη στρατηγική σημασία της ελληνικής αγοράς για την ανάπτυξη της, καθώς η Ελλάδα συνεισφέρει ενεργά στο όραμα της για ένα δυνατό αποτύπωμα στην Ευρώπη. Ο Κωνσταντίνος Βλάσσης, Expansion Manager Greece της Pepco, δήλωσε: «Εγκαινιάζουμε καταστήματα σε τοποθεσίες που εξυπηρετούν τους πελάτες μας, προσφέροντας τους μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές.

Επιπλέον, διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι αναγνωρίζουν την αξία που προσφέρει η Pepco στην ακίνητή τους περιουσία. Ως εδραιωμένος παίκτης σε πολλές από τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, είμαστε ανοικτοί στη διερεύνηση μη συνηθισμένων τοποθεσιών, που έχουν αποδειχθεί επιτυχημένες σε άλλες αγορές. Αυτό δηλώνει τη δέσμευσή μας να εισάγουμε καινοτόμες ιδέες και πρακτικές που θα δώσουν νέα ώθηση στην ελληνική αγορά».

Η Pepco εφαρμόζει ένα σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης στους πυλώνες κοινωνία, περιβάλλον και εργασιακή ηθική. Σχεδόν από την αρχή της στην Ελλάδα, υποστηρίζει τα «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» και, παράλληλα, στην προσπάθεια της να μειώσει τον αντίκτυπο που έχει στο περιβάλλον, εμπορεύεται ρούχα από οικολογικό οργανικό βαμβάκι, όπως πιστοποιημένα GOTS (Global Organic Textile Standard). Επίσης, είναι μέρος της «Better Cotton Initiative» – μιας από τις μεγαλύτερες ΜΚΟ που υποστηρίζουν την φιλική προς το περιβάλλον και κοινωνικά υπεύθυνη καλλιέργεια βαμβακιού.