Μετά την επιτυχία του ορού Rénergie H.C.F. Triple Serum και της κρέμας Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream, η Rénergie της Lancôme παρουσιάζει ένα νέο serum για τα μάτια, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα υψηλής απόδοσης. Η Lancôme αξιοποιεί τη δύναμη των Αναγεννητικών Επιστημών, 40 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας, που αποκαθιστά την επιδερμίδα στιβάδα προς στιβάδα και παρουσιάζει τον νέο ορό ματιών Rénergie Yeux H.C.F. Triple. Πρόκειται για έναν αντιγηραντικό συμπυκνωμένο ορό υψηλής αποτελεσματικότητας, ειδικά δημιουργημένο για ολόκληρη την περιοχή των ματιών.

Ο ορός περιέχει τρεις συνθέσεις ενισχυμένες με το πεπτίδιο SNK, ένα νέο τριπεπτίδιο που έχει αποδειχτεί ότι μειώνει in vitro τη σύσπαση των μυϊκών κυττάρων, συμβάλλοντας στη λείανση και στην εξομάλυνση των δυναμικών ρυτίδων (ή των ρυτίδων έκφρασης και των γραμμών χαμόγελου) σαν να τις «παγώνει». Για πρώτη φορά, τρία πανίσχυρα συστατικά αντιγήρανσης που μέχρι τώρα ήταν ασύμβατα, ενώνονται σε έναν ορό ματιών τριπλής δόσης, υαλουρονικό οξύ και πεπτίδιο SNK, Βιταμίνη C και νιασιναμίδη και Βιταμίνη F.

Οι τρεις δόσεις ορού, που αναμιγνύονται τη στιγμή της εφαρμογής, μεταμορφώνονται σε μια ανάλαφρη υφή που απορροφάται γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα άνετη και δροσερή. Ο ορός Rénergie Yeux H.C.F. Triple Serum έχει δοκιμαστεί σε όλους τους φωτότυπους και τύπους επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης της ευαίσθητης, αποτελώντας μια μη επεμβατική λύση που στοχεύει ολόκληρη την περιοχή των ματιών, αφήνοντας την επιδερμίδα ορατά πιο σφριγηλή, πιο λεία και πιο νεανική.