Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Pure Color Lipstick, με σύνθεση που διαρκεί για ώρες και φροντίζει τα χείλη, εμπλουτισμένο με το φυσικής προέλευσης σύμπλεγμα Moisture Lock. Το νέο κραγιόν διατίθεται σε 80 αποχρώσεις για να κολακεύει όλους τους τόνους της επιδερμίδας σε matte, creme και lustre αποτελέσματα για πλούσιο, έντονο χρώμα με μία μόνο εφαρμογή.
Το Σύμπλεγμα Moisture Lock περιλαμβάνει συστατικά φυσικής προέλευσης που φροντίζουν την επιδερμίδα, με έναν συνδυασμό από ισχυρά έλαια – Έλαιο από Σπόρους Κόκκινου Βατόμουρου, Έλαιο από Σπόρους Meadowfoam και Έλαιο από Σπόρους Βερίκοκου που περιποιείται και τρέφεει τα χείλη. Επίσης, η σύνθηεσ περιλαμβάνει το Salicornea Herbacea, ένα θαλάσσιο φυτό, που διατηρεί την ενυδάτωση και την αίσθηση άνεσης στα χείλη για ώρες.

To Νέο Pure Color Lipstick έχει σύνθεση που διαρκεί και προσφέρει χρώμα που παραμένει αναλλοίωτο για έως και 10 ώρες. Δεν «τρέχει», δεν μαζεύει στις γραμμές και δεν «σπάει», ενώ η θρεπτική και ενυδατική σύνθεσή του βοηθά να κλειδώσει σε υγρασία και δεν στεγνώνει, για άνετη εφαρμογή. Παράλληλα, διαθέτει τη χαρακτηριστική υπογραφή της Estée Lauder σε ανάγλυφο σχήμα πάνω στην επιφάνεια του κραγιόν. Οι πτυχώσεις της συσκευασίας αποτελούν φόρο τιμής στα πρώτα κραγιόν της Estée Lauder τη δεκαετία του 1960, των οποίων η συσκευασία ήταν εμπνευσμένη από τις μεγάλες κολώνες του σπιτιού της Estée Lauder στο Palm Beach.