Η μάρκα καλλυντικών Colorescience λανσάρεται στην ελληνική αγορά. Από την ηλιακή ακτινοβολία, έως την περιβαλλοντική ρύπανση και τις ελεύθερες ρίζες, η Colorescience δίνει μεγάλη έμφαση στην πρόληψη των δερματικών βλαβών, καθώς πιστεύει ότι οι μάχες για την υγεία και την περιποίηση της επιδερμίδας κερδίζονται καλύτερα πριν από τη δημιουργία τους. Ειδικής επεξεργασίας μεταλλικά στοιχεία και πλούσια θρεπτικά συστατικά «τοποθετούνται» μεταξύ της περιποίησης της επιδερμίδας και του μακιγιάζ, προσδίδοντας αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε γυναίκες κάθε ηλικίας, τύπου δέρματος και αναγκών.

Η σειρά αντηλιακής προστασίας της Colorscience είναι 100% απαλλαγμένη από χημικές ουσίες και ξεπερνά τον παραδοσιακό δείκτη προστασίας προσφέροντας καθημερινή, εντελώς αόρατη προστασία από τις ακτίνες UVB/UVA, το μπλε φως (HEV), την υπέρυθρη ακτινοβολία και τη ρύπανση. Eπιπλέον, όλα τα αντηλιακά της Colorescience είναι 100% απαλλαγμένα από χημικά φίλτρα και έχουν σχεδιαστεί χωρίς τη χρήση νανο-ορυκτών ενεργών συστατικών, που σημαίνει ότι είναι ασφαλή τόσο για τον ύφαλο όσο και για το δέρμα.

Στα best-selling προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνονται 100% φυσικά αντηλιακά, καλλυντικά αλλά και θεραπείες, όπως το Total Eye 3-In-1 Renewal Therapy SPF 35, 3 σε 1 Θεραπεία Ματιών που προσφέρει ξεκούραστη, νεανική εμφάνιση βελτιώνοντας ορατά τα σημάδια γήρανσης του δέρματος, το Sunforgettable Total Protection Face Shield Glow SPF 50, Θεραπευτικό Makeup Προστασίας από Περιβαλλοντικούς Παράγοντες με λάμψη, το Sunforgettable Total Protection Face Shield Matte SPF 50, Ματ Λοσιόν Προστασίας από Περιβαλλοντικούς Παράγοντες και το Sunforgettable Total Protection Face Shield Flex SPF 50, Θεραπευτικό Makeup Προστασίας από Περιβαλλοντικούς Παράγοντες. Η Coloerscience διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη Relia Trading.