Η Calvin Klein λανσάρει τη νέα συλλογή Monochromatic Summer, η οποία υποστηρίζεται από καμπάνια με πρωταγωνιστές τον ηθοποιό Micheal Ward και το μοντέλο Vittoria Ceretti. Η συλλογή Monochromatic Summer ενσαρκώνει τον σύγχρονο μινιμαλισμό της Calvin Klein, μέσα από μια σειρά ενδυμάτων και εσωρούχων σε εναρμονισμένες αποχρώσεις του λευκού, ιδανικές για το καλοκαιρινό styling. Τα κομψά ανδρικά και γυναικεία κομμάτια της συλλογής προσδίδουν νέα δυναμική στην κλασικές soft ραφές του Calvin Klein, παρουσιάζοντας ανάλαφρες καλοκαιρινές υφές και αέρινες σιλουέτες.

Τα νέα ανοιχτόχρωμα λευκά denim σε χαλαρές γραμμές δημιουργούν μια effortless βάση, ιδανική για monochrome styling. Βαμβακερά υφάσματα που αναπνέουν και νέες αισθησιακές δαντέλες σε ανοιχτές αποχρώσεις, απόλυτα εναρμονισμένες με την εποχή, συνθέτουν τη νέα iconic συλλογή εσωρούχων. Κάθε κομμάτι της συλλογής προωθεί την αίσθηση αυτοπεποίθησης μέσα από την άνεση, τα ανάλαφρα υφάσματα και τις απαλές αποχρώσεις, που δημιουργούν την απόλυτη ανεπιτήδευτη απλότητα.

Η καμπάνια, υπό τον φακό του Josh Olins, απαθανατίζει τον Micheal και τη Vittoria φορώντας κομμάτια της νέας συλλογής και απολαμβάνοντας αναζωογονητικές καλοκαιρινές στιγμές. Η καμπάνια αναδεικνύει το καλοκαίρι στην πόλη, αντιπαραβάλλοντας τις λευκές αποχρώσεις της συλλογής με τον χρωματικό παλμό της Νέας Υόρκης. Ο απαλός φωτισμός και το minimal tone-sur-tone styling αντανακλούν την αίσθηση της εποχής και ταυτόχρονα την απλότητα, τη δυναμικότητα και τον αισθησιασμό σε κάθε σχέδιο. Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein, στο calvinklein.gr και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, από τη Sarkk.