Την συνεργασία του με την βραβευμένη ηθοποιό Anya Taylor-Joy ανακοίνωσε ο οίκος Dior, η οποία θα είναι η παγκόσμια πρέσβειρα της μάρκας για τη γυναικεία μόδα και το μακιγιάζ. Η Anya θα συνεργαστεί με τη μάρκα, «εξυμνώντας την εμβληματική κληρονομιά του οίκου Dior, παρουσιάζοντας τα σχέδια και τις γυναικείες δημιουργίες της καλλιτεχνικής διευθύντριας, Maria Grazia Chiuri και του δημιουργικού διευθυντή και διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ, Peter Philips».

Υπενθυμίζεται ότι, η Anya Taylor-Joy πρόσφατα τράβηξε παγκοσμίως το ενδιαφέρον του κοινού στη βραβευμένη σειρά περιορισμένων επεισοδίων του Netflix, The Queen’s Gambit. Η ερμηνεία της ως «Beth Harmon» της χάρισε μια Χρυσή Σφαίρα, ένα βραβείο Critics’ Choice, ένα βραβείο Sag, καθώς και μια υποψηφιότητα στα Emmy.

Επίσης, η Anya είναι έτοιμη να ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας The Menu από την εταιρεία παραγωγής Fox Searchlights μαζί με τον Ralph Fiennes και στη συνέχεια θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία Furiosa, ένα prequel του George Miller, πολυβραβευμένου με Όσκαρ της ταινίας blockbuster Mad Max, με τίτλο Fury Road.