Η Allergan Aesthetics, εταιρεία της AbbVie, εγκαινιάζει το εταιρικό website www.allerganaesthetics.gr, το οποίο αναδεικνύει τη φιλοσοφία της, συνώνυμη με την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία στην αισθητική δερματολογία και στην πλαστική χειρουργική. Η Allergan Aesthetics διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά χαρτοφυλάκια αισθητικής ιατρικής, με εμβληματικές θεραπείες υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. Στο site www.allerganaesthetics.gr διατίθενται πληροφορίες για τα προϊόντα της Allergan Aesthetics, όπως για την ολοκληρωμένη σειρά fillers Juvederm, Νο1 brand παγκοσμίως στα ενέσιμα εμφυτεύματα προσώπου με υαλουρονικό οξύ. Επιπρόσθετα, μπορεί να μάθει περισσότερα για το HArmonyCa, το πρωτοποριακό υβριδικό ενέσιμο εμφύτευμα προσώπου διπλής δράσης.

Το www.allerganaesthetics.gr αποτελεί ένα τεκμηριωμένο κανάλι επικοινωνίας, το οποίο ενδυναμώνει την ορθή ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για τις διαθέσιμες, από την εταιρεία, θεραπείες, οι οποίες εφαρμόζονται αποκλειστικά στο ιατρείο από εξουσιοδοτημένους ιατρούς, δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς. Αυτοί είναι εξειδικευμένοι ώστε να δημιουργούν εξατομικευμένα πλάνα θεραπείας, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε θεραπευόμενου και να τηρούν αυστηρά πρωτόκολλα ιατρικής πρακτικής.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ενότητα που απευθύνεται στους Επαγγελματίες Υγείας, από όπου δίνεται η δυνατότητα στους ιατρούς να ανακατευθυνθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του εκπαιδευτικού φορέα Allergan Medical Institute και να έχουν πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική προσέγγιση και σε προγράμματα εστιασμένα και προσαρμοσμένα στις νέες εξελιγμένες τεχνικές και πρακτικές. Το εταιρικό website έχει εύκολη πλοήγηση, είναι δίγλωσσο, σε ελληνικά και σε αγγλικά, και είναι κατάλληλο για περιήγηση από υπολογιστή, tablet ή κινητό.