Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καµπάνια ΕΚΕ τρέχει η Lacoste στη Γαλλία, σε συνεργασία µε τη διαφηµιστική της εταιρεία BETC, προκειµένου να στηρίξει τις δράσεις της Apprentis d’Auteuil, µίας γαλλικής ένωσης που από το 1866 ασχολείται µε την εκπαίδευση και την κοινωνική και επαγγελµατική ενσωµάτωση των νέων ανθρώπων σε ολόκληρη τη Γαλλία.

Συγκεκριµένα, από τις 14 έως τις 20 Δεκεµβρίου, στο πλαίσιο της καµπάνιας Give for Good, όλες οι παραγγελίες που θα αποσταλούν στη Γαλλία από το Lacoste.com θα περιλαµβάνoυν ένα δελτίο αποστολής αφιερωµένο στην Apprentis d’Auteuil. Αυτό το voucher θα επιτρέπει σε όλους να στέλνουν είδη ρουχισµού στην Ένωση, από οποιοδήποτε brand επιθυµούν, δωρεάν.

«Το Lacoste Foundation συνεργάζεται µε την Apprentis d’Auteuil εδώ και αρκετά χρόνια, µέσω προγράµµατος ενσωµάτωσης για νέους ανθρώπους µέσω του αθλητισµού. Μέσω της ενέργειας Give for Good, συνεχίζουµε τη δέσµευσή µας για την υποστήριξη των πιο αδύναµων, σε συνεργασία µε την Ένωση», δήλωσε η Catherine Spindler, EVP Branding and Marketing στη Lacoste. «Καθώς έχουµε περάσει το µεγαλύτερο µέρος της χρονιάς στο σπίτι, οι ντουλάπες είναι συχνά γεµάτες µε ρούχα που δεν έχουν φορεθεί σχεδόν καθόλου. Το Give for Good δίνει σε αυτά τα ρούχα µία δεύτερη ευκαιρία».