Ο οίκος Boss παρουσιάζει το νέο Boss The Scent Magnetic, μια βαθύτερη και πιο έντονη ερμηνεία του Boss The Scent. Στην καμπάνια για την ελληνική αγορά πρωταγωνιστεί ο πρεσβευτής του αρώματος Γιώργος Καράβας, με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού . Το μίνι digital film στο οποίο συμμετέχουν φέρει τη δημιουργική επιμέλεια του φωτογράφου Κοσμά Κουμιανού.
Όσον αφορά στο ίδιο το άρωμα, αποκαλύπτει μια σύνθεση από εκχύλισμα μαύρης βανίλιας και bran absolute.

Οι νότες κορυφής που προέρχονται από το φρούτο manika, το αποκλειστικό συστατικό του αρωματικού οίκου Boss, έχουν ενταθεί ώστε να προσφέρουν άμεσα μια ισχυρή ενέργεια στο άρωμα. Το Boss The Scent Magnetic for Him δημιουργήθηκε από την αρωματοποιό Delphine Lebeau και αποτελεί ένα έντονα σαγηνευτικό άρωμα με νότες από κεχριμπάρι, φρούτα και δέρμα.

Το Boss The Scent Magnetic for Her συνδυάζει μια αρωματική αντίθεση που προέρχεται από το αγνό white musk και την έντονη εσάνς από το σκούρο άνθος του οσμάνθου. Με δημιουργό την αρωματοποιό Louise Turner, είναι ένα έντονα σαγηνευτικό άρωμα με νότες από κεχριμπάρι και musk, ένα Eau de Parfum, το άρωμα του οποίου εσωκλείεται σε ένα γυαλιστερό μπουκάλι σε σχήμα διαμαντιού με βαθιά μωβ απόχρωση και σφραγίζεται με ένα χρυσό καπάκι. Το Boss The Scent Magnetic for Him διατίθεται σε 100ml και 50ml και το Boss The Scent Magnetic for Her σε 30ml και 50ml, από τη Sarantis Group.