Το Fashion Daily αναδημοσιεύει μέρος της αρθρογραφίας των 25 leaders του fashion & beauty industry που φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο της ετήσιας έκδοσης Fashion Next.

Με τις ανησυχίες όλων σε σχέση με το περιβάλλον να αυξάνονται, αλλά και με την νέα τάση για μινιμαλιστικές πρακτικές των εταιρειών να μεγαλώνει, οι καταναλωτές ολοένα και αναζητούν μια πιο «less is more» προσέγγιση της ομορφιάς, όπως οικολογικές συσκευασίες, επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα και «καθαρά συστατικά».
Η Caudalie αποτελεί τον ορισμό του «clean beauty» brand, όντας σε θέση να υποστηρίξει κάθε πτυχή του όρου clean: προϊόντα μη ζωικής προέλευσης, paraben free, χωρίς σιλικόνες, μικροπλαστικές ουσίες, χωρίς ορυκτέλαιο και με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης κατά 95%-100%.
Μειώνουμε τη χρήση πλαστικού στις συσκευασίες μας κάθε χρόνο, με στόχο να γίνουμε μια zero waste μάρκα καλλυντικών μέχρι το 2022, έχοντας μόνο ανακυκλωμένα, ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα ομορφιάς. Όντας η μάρκα καλλυντικών με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στον οργανισμό 1% for the planet, αποδίδοντας το 1% του παγκόσμιου τζίρου μας σε ΜΚΟ που σχετίζονται με την προστασία των δασών, από το 2012 έχουμε φυτέψει πάνω από 8 εκατ. δέντρα και συνεχίζουμε.

Ολόκληρο το άρθρο του Γιάννη Λιώρη
βρίσκεται διαθέσιμο εδώ.