Το κορυφαίο διεθνές συνέδριο για τους επαγγελματίες του Customer Experience, CX Summit, παρουσιάζει ψηφιακά, για 7η χρονιά η Boussias Εvents την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024. Υπό τον τίτλο «Unleash the power of CX! Boost your business!», το συνέδριο θα προσεγγίσει περισσότερες από 14 επιδραστικές τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου και καθορίζουν την επόμενη ημέρα για τη στρατηγική λήψη αποφάσεων σχετικά με την εμπειρία των πελατών.

Η «εμπειρία των καταναλωτών/πελατών» παραμένει στην κορυφή της ατζέντας της ηγεσίας όχι μόνο για το 2024 αλλά και τα επόμενα χρόνια. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι καταλυτικές αλλαγές που φέρνει η εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης, οι νέες τεχνολογίες, η κλιματική αλλαγή, οι γεωπολιτικές εξελίξεις αλλά και οι δημογραφικές τάσεις, επηρεάζουν τη συμπεριφορά των αγοραστών.

Πόσο έτοιμα είναι τα στελέχη του κλάδου να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις και να αναδείξουν τη δυναμική του Customer Experience ως μοχλό ανάπτυξης των εταιρειών; Στο ερώτημα αυτό, απαντούν μέσα σε μία ημέρα, περισσότεροι από 20 ομιλητές μέσα από παρουσιάσεις, συζητήσεις, συνεντεύξεις και διαδραστικά sessions. Συμμετέχουν διεθνείς experts, global thinkers, ακαδημαϊκoί και επαγγελματίες του CX από την Ελλάδα και το εξωτερικό που παρουσιάζουν σημαντικές τάσεις και case studies. Τα εισιτήρια early bird είναι διαθέσιμα έως σήμερα. Πληροφορίες και εγγραφές στο www.cxsummit.live.