Για μία ακόμα χρονιά η The North Face θα δώσει το παρών στο Zagori Mountain Running, που συμπληρώνει φέτος 11 χρόνια. Θέλοντας να συμβάλει στην προώθηση του ορεινού αθλητικού τουρισμού και στην προσέλκυση Ελλήνων και ξένων αθλητών στο Ζαγόρι, η The North Face στέλνει το μήνυμα «Never Stop Exploring». Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 23-25 Ιουλίου με επίκεντρο το Τσεπέλοβο, καθώς από εκεί θα ξεκινούν και θα τερματίζουν οι 4 αγώνες.

Στον χώρο της The North Face θα βρεθεί η Χριστίνα Φλαμπούρη, η οποία ως έμπειρη outdoor explorer θα μιλήσει στο κοινό και θα μεταφέρει κάποιες από τις εμπειρίες της. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, στο Τσεπέλοβo και την τεχνολογία της σειράς Vectiv, τη νέα τεχνολογία υπόδησης που δημιουργήθηκε στις κορυφές των βουνών προσφέροντας μοναδικά οφέλη, καθώς είναι δοκιμασμένη από αθλητές και εργαστηριακά αποδεδειγμένη.

Το Vectiv έχει δημιουργηθεί και δοκιμαστεί με γνώμονα τους κορυφαίους αθλητές της The North Face που επιδίδονται σε αγώνες ανώμαλου δρόμου, ενώ προορίζεται απευθείας για το τρέξιμο σε μονοπάτια, τη γρήγορη και την ελαφριά πεζοπορία, με έντονη εστίαση στους καθημερινούς εξερευνητές.