Η Avon γιορτάζει 135 χρόνια κοντά στη γυναίκα με το λανσάρισμα του νέου αρώματος Far Away Beyond, του πρώτου parfum της Avon, που ανήκει στην σειρά Far Away. Στις βασικές νότες του νέου αρώματος της Avon πρωταγωνιστεί ένα αποκλειστικό εκχύλισμα βανίλιας Μαδαγασκάρης.

Ειδικότερα, το Ανακυκλωμένο Εκχύλισμα Βανίλιας, διαθέσιμο για πρώτη φορά στο Far Away Beyond, δημιουργήθηκε από τους αρωματοποιούς της Avon, χρησιμοποιώντας 100% επαναξιοποιήσιμους λοβούς βανίλιας, που σε άλλη περίπτωση θα είχαν πεταχτεί. Η καινοτόμα διαδικασία διπλής απόσταξης φανερώνει νέες νότες βανίλιας καπνισμένες και ξυλώδεις, με μια αίσθηση αλμυρή και ταυτόχρονα γλυκιά που συνδυάζονται με πολυτελές σανδαλόξυλο, ώριμο αχλάδι, μαζί με άνθη γιασεμιού.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Avon, να χαράξει το δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, το Ανακυκλωμένο Εκχύλισμα Βανίλιας προήλθε ως αποτέλεσμα αναβαθμιστικής ανακύκλωσης εξαντλημένων λοβών βανίλιας (επαναξιοποίησης), οι οποίοι προήλθαν κάτω από δεοντολογικές και βιώσιμες πρακτικές, από την Μαδαγασκάρη, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες. Έτσι, και αυτές οι κοινότητες επωφελούνται άμεσα από τέτοιου είδους βιώσιμες συνεργασίες.