Η εταιρεία υποδημάτων Haralas υποδέχεται τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023 -2024 με ανανεωμένη της συλλογή μέσα από μια φρέσκια και μοντέρνα καμπάνια. Με κινηματογραφικό χαρακτήρα και μία αναζωογονητική ματιά η καμπάνια εξυμνεί τη νεότητα, τη φιλία και τη μόδα, μέσα από μια παρέα που γράφει ιστορία με τα fashionable υποδήματα και αξεσουάρ της Haralas σε πρώτο πλάνο.

Μέσα από τα καρέ της νέας καμπάνιας, ακολουθούμε τα βήματα μίας παρέας στους δρόμους μιας πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. Στα κλικς, την παρέα συνθέτουν η δημοφιλής παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη, η pop τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Ilenia Williams, η content creator & μοντέλο Χριστίνα Κανελλοπούλου και το πρώην GNTM μοντέλο Στυλιανός Φλωρίδης.
Τα φώτα της πόλης, το πολύβουο κέντρο της και ένα « σκηνικό ξενοδοχείου» δημιουργούν τον αναπάντεχο καμβά που αναδεικνύει τα must-have items της συλλογής Haralas για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2023, συνθέτοντας ένα μωσαϊκό από σύγχρονες εικόνες που μένουν αξέχαστες. Την ταινία έχει δημιουργήσει ο Χρήστος Θεολόγου, με φωτογράφο τον Πάνο Ντάβιο και Creative Director τον Νίκο Υφαντή.