Η Lancôme οργάνωσε ημερίδα για δημοσιογράφους και επώνυμους λάτρεις της ομορφιάς, με σκοπό να καλωσορίσει τον ορό ματιών Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye που μόλις κυκλοφόρησε.
Μετά την επιτυχία της σειράς Rénergie, και ειδικότερα του ορού Rénergie H.C.F. Triple Serum για το πρόσωπο, η Lancôme εμπνεύστηκε από την αποτελεσματικότητα των αισθητικών επεμβάσεων και προσφέρει στοχευμένα αποτελέσματα υψηλής απόδοσης για την περιοχή των ματιών.

Επιλεγμένοι εκπρόσωποι των Μέσων και επώνυμοι φίλοι της μάρκας, έδωσαν το «παρών» σε ένα Skin Science Club που δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση στο κέντρο της Αθήνας όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live επιστημονικά πειράματα που αποδεικνύουν την ισχυρή δράση του νέου λανσαρίσματος και να συμμετέχουν ενεργά σε αποκλειστική συνέντευξη με την Dr. Annie Black, Διεθνή Επιστημονική Διευθύντρια της Lancôme. Η Dr. Black, σε απευθείας αναμετάδοση από το Παρίσι. Η εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία της Brand Business Manager της Lancôme, Έλενας Γεωργά, η οποία δήλωσε:

«Στη Lancôme έχουμε πίστη στην δύναμη της επιστήμης πίσω από τις συνθέσεις των προϊόντων μας, από τον μεγαλύτερο στόλο δωρεάν Beauty Tech εργαλείων της ελληνικής αγοράς, στην ολιστική εξειδίκευση των ομάδων μας, και από την αφοσίωσή μας πίσω από τους καταναλωτές, στη βαθιά προσήλωση στις αξίες της μάρκας. Οτιδήποτε κάνουμε ως ομάδα Lancôme, χαρακτηρίζεται από τη λέξη Υπεροχή. Αυτήν την υπεροχή θα ανακαλύψετε σήμερα και μέσα από όσα θα παρακολουθήσετε θα καταλάβετε πως η Lancôme για ακόμα μια φορά κατάφερε να κάνει το αδύνατο, δυνατό». Οι καλεσμένοι, αφού περιηγήθηκαν στον υπερσύγχρονο επιστημονικό κόσμο και τις καινοτομίες της Lancôme, έλαβαν ως δώρο την πλήρη σειρά περιποίησης Rénergie.