Η L’Oréal διοργανώνει και φέτος τον παγκόσμιο διαγωνισμό καινοτομίας Brandstorm. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, προσκαλεί φοιτητές και επαγγελματίες από 18 έως 30 ετών, όλων των ειδικοτήτων να ανακαλύψουν το νέο playground ομορφιάς (VR, AR, AI, Gaming, Metaverse) και να «σπάσουν» τους κώδικες ομορφιάς, σχεδιάζοντας το δικό τους καινοτόμο εγχείρημα.
Ο διαγωνισμός μετράει ήδη 31 συνεχόμενα χρόνια παγκόσμιας παρουσίας και η συμμετοχή μπορεί να οδηγήσει στην πρόσληψη στη L’Oréal στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε ένα real case της L’Oréal και να ανακαλύψουν την κουλτούρα και τις αξίες της εταιρείας. Θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους υπεύθυνους προσλήψεων και θα ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην εταιρεία. Οι νικητές του εθνικού τελικού θα προκριθούν στον παγκόσμιο ημιτελικό και οι 10 κορυφαίες ομάδες από όλες τις χώρες θα προσκληθούν στο Παρίσι για να παρουσιάσουν τα project τους μπροστά στην παγκόσμια κριτική επιτροπή. Το βραβείο για τον παγκόσμιο τελικό αφορά στο πρόγραμμα Intrapreneurship της L’Oréal, όπου η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί στα κεντρικά γραφεία της στη Γαλλία.