Η Tissot ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τη Διεθνή Ομοσπονδία Μπάσκετ (FIBA). Από το 2008, η Tissot υποστηρίζει το FIBA, το οποίο αντιπροσωπεύει 212 Εθνικές Ομοσπονδίες, ως Επίσημος Χρονομέτρης, παρέχοντας χρονομετρικά συστήματα ακριβείας για τα πιο μεγάλα τουρνουά.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, αυτή η νέα συνεργασία φέρνει επιπλέον οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας χρονομέτρησης ακρίβειας της Tissot, στη μορφή των shot clocks σε βασικούς αγώνες. Το FIBA Women’s Basketball World Cup 2022 στην Αυστραλία και το FIBA Basketball World Cup 2023 στις Φιλιππίνες, την Ιαπωνία και την Ινδονησία είναι μερικά μόνο από τα τουρνουά που θα επωφεληθούν από την χρονομέτρηση της Tissot.

Ο CEO της Tissot, Sylvain Dolla, δήλωσε: «Η σταθερή συνεργασία μας με τη FIBA αποδεικνύει την αφοσίωση μας στο άθλημα, τις ομάδες και τους παίκτες σε μακροχρόνια βάση. Είμαστε περήφανοι που είμαστε ο Επίσημος Χρονομέτρης και που η Tissot είναι η μόνη που έχει συσχετιστεί με τη χρονομέτρηση στο διεθνές μπάσκετ».

Ο Andreas Zagklis, Γενικός Γραμματέας της FIBA, ανέφερε από την πλευρά του: «Η FIBA και η Tissot είναι εξίσου αφοσιωμένες στο να δημιουργούν τα καλύτερα προϊόντα για όλους στο μπάσκετ, και η διάρκεια της συνεργασίας μας επιτρέπει και στις δύο πλευρές να σκέφτονται καινοτόμες ιδέες που ωθούν το παιχνίδι σε ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο».