Για δεύτερη φορά διοργανώνονται τα Shopper Marketing Awards με στόχο να παρουσιάσουν και να επιβραβεύσουν τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών BTL, Trade Marketing & Marketing at Retail. Θα αναδείξουν τις καλύτερες πρακτικές των προμηθευτών καταναλωτικών προϊόντων και των λιανεμπορικών επιχειρήσεων, καθώς και των παρόχων υπηρεσιών και λύσεων instore και shopper technology. Ο Πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης, Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Πρόεδρος ΙΕΛΚΑ, αναφέρει: «Το 2021 είναι μια χρονιά μετασχηματισμού.

Δεδομένου ότι, ο χώρος στο ράφι και η τοποθέτηση στο κατάστημα ενδέχεται να μην έχουν την ίδια σημασία για τις μάρκες, αλλά και για τη στρατηγική των αλυσίδων, θα αναζητήσουμε πιο αποτελεσματικούς τρόπους στις δυο τάσεις πλέον, στον ιστότοπο και στο φυσικό κατάστημα. To shopper marketing για τις αναδυόμενες μάρκες αποκτά διαφορετική στρατηγική σημασία και δεν υπάρχει χώρος για τακτικές.

Η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η αποτελεσματικότητα και η ουσιαστική κυκλοφορία των μάρκων εντός των φυσικών καταστημάτων θα αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά το κίνητρο για την συμμετοχή των εταιρειών στα Shopper Marketing Awards». Η online υποβολή των υποψηφιοτήτων συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο http://www.shopperawards.gr.