Η Shiseido παρουσιάζει το νέο άρωμα Ginza μέσα από μία καμπάνια που απεικονίζει ένα σύγχρονο παραμύθι. Με οδηγό την ιδέα ότι τα πάντα υπάρχουν ήδη μέσα μας, η Shiseido προσφέρει το Ginza ως ένα άρωμα που «ενισχύει τις πιο ζωντανές και δυναμικές πτυχές της θηλυκότητας» και το παρουσιάζει ως μια σύνθεση αντιθέσεων που συνδυάζει το χαμηλόφωνο με το έντονο, το ντελικάτο με το δυνατό και το σοφό με το παθιασμένο με στόχο την απόλυτη αρμονία.

Η δημιουργία των Karine Dubreuil και Maïa Lernout της Ιαπωνικής εταιρείας αρωμάτων Tagasako κάνει το Ginza να ανατρέπει την οσφρητική παράδοση της Ιαπωνίας, βάζοντας τις ρίζες του στον μοντερνισμό. Στη σύνθεση του αρώματος ξεχωρίζουν τα πέταλα της μανόλιας και της φρέζιας και η Ιαπωνική ορχιδέα προσθέτει μια πινελιά μυστηρίου στο χαρμάνι των λουλουδιών. Το άρωμα ανοίγει με μια «έκρηξη» ροδιού και πικάντικου ροζ πιπεριού και στη συνέχεια αποκαλύπτεται το γιασεμί. Το Ιαπωνικό κυπαρίσσι δίνει έναν αξιοπρόσεκτο χαρακτήρα στη σύνθεση, όπως και το σανταλόξυλο και το πατσουλί.

Η Constance Guisset, δημιουργός της περίφημης λάμπας Vertigo, σχεδιάζει με το Ginza, το πρώτο της μπουκάλι αρώματος, κομμένο από ένα συμπαγές κομμάτι γυαλιού με κυματοειδείς καμπύλες που αφήνει το φωτεινό ροζ άρωμα να φαίνεται. Το «πρόσωπο» του Ginza είναι το μοντέλο από τον Καναδά Elizabeth Davison, η οποία στην καμπάνια φορά κατάμαυρη ολόσωμη φόρμα που θυμίζει στολή Σαμουράι και αποτελεί μέρος ενός «ονειρικού σκηνικού στην Ιαπωνία».