Αντλώντας έμπνευση από έναν κόσμο κρυστάλλινης φαντασίας, η Swarovski παρουσιάζει μία νέα σειρά προτάσεων στη συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Γι’ αυτή τη σεζόν, η Διευθύντρια Δημιουργικού Giovanna Engelbert, μπήκε μέσα στον «Μαθημαγικό Κήπο», όπου αποκαλύπτονται άγνωστα θαύματα. Είναι ένα μέρος όπου η μαγεία συναντάει την επιστήμη, εκεί που η γεωμετρία αναμιγνύεται με τη ζωηρή χλωρίδα και πανίδα και τα κρυστάλλινα όνειρα γίνονται πραγματικότητα με ωραίο τρόπο. Ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, η αρμονία εξυμνεί τον φυσικό κόσμο σε πλήρη συμφωνία με την επιστήμη, την τέχνη και την ύπαρξη ενός χώρου πέρα από τον χρόνο – εκεί όπου όλα είναι δυνατά.
Έξι πρωτότυπες συλλογές κάνουν το ντεμπούτο τους στην κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, με την καθεμία να δίνει μία ανανεωμένη προοπτική και ολοκαίνουργια σχέδια.

Στη Fashion Swan, ο εμβληματικός κύκνος της Swarovski μεταμορφώνεται με πολυτελείς λεπτομέρειες και μια ρομαντική, vintage εμφάνιση, στη Florere, ένας κήπος ασυνήθιστων λουλουδιών ζωντανεύει, με λαμπερούς συνδυασμούς και απρόσμενα χρώματα, ενώ στην Idyllia, σύνθετες και γραφικές δημιουργίες μεταφέρουν τη φαντασία σε μακρινά σημεία. Η Pop Swan αποτελεί μια νεανική εκδοχή του εμβληματικού κύκνου της Swarovski εμπνευσμένη από τα γκράφιτι, η Rota διαθέτει μηχανικά σχέδια γεμάτα γρανάζια και τροχούς για έναν προοδευτικό κόσμο της μόδας, ενώ, τέλος, η Volta, εμπνευσμένη από τον φιόγκο, προσφέρει μια σύγχρονη εκδοχή των ρομαντικών μοτίβων της καρδιάς και της κορδέλας.
Τέλος, οι υπάρχουσες σειρές έχουν αναγεννηθεί με νέες κοπές, χρώματα και σχήματα.