Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας Hublot boutique στη Μύκονο, με μια ιδιαίτερη εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρόν σημαντικές προσωπικότητες. Η δεύτερη Mono-brand Hublot boutique στην Ελλάδα, δημιουργήθηκε εκεί όπου για 45 χρόνια το κοσμηματοπωλείο Gofas φιλοξενούσε τα σημαντικότερα ονόματα της υψηλής ελβετικής ωρολογοποιίας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο lead singer του συγκροτήματος «Melisses» Χρήστος Μάστορας, o master mentalist Lior Suchard, ο Augusto Capitanucci, Regional Director Mediterranean Countries of Hublot, όπως και πολλές άλλες σημαντικές προσωπικότητες, τις οποίες υποδέχθηκαν ο Γιάννης Γκόφας και ο Γρηγόρης Γκόφας μαζί με τον Ricardo Guadalupe, CEO της Hublot.

Η κορύφωση του event πραγματοποιήθηκε στο CERESIO7 Mykonos, ένα νέο εστιατόριο στο κέντρο της πόλης. Με την ευκαιρία των εγκαινίων της νέας Hublot Μύκονος boutique παρουσιάστηκε το ολοκαίνουργιο Classic Fusion Chronograph Boutique Mykonos 2021 σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, το οποίο είναι βασισμένο σχεδιαστικά στο εμβληματικό Classic Fusion Chronograph. Το Classic Fusion Chronograph Boutique Mykonos 2021 με διάμετρο 45mm είναι περιορισμένης παραγωγής (50 αντίτυπα) με blue ceramic και σατινέ επιφάνειες κάσας, άψογο φινίρισμα και ενεργειακή αυτονομία 42 ωρών.