Το vegan brand περιποίησης Grown Alchemist, παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα για την περιποίηση και τον καθαρισμό των χεριών. Το αρωματικό υγρό σαπούνι χεριών Hand Wash: Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine, καταπραΰνει και παράλληλα προσφέρει ισχυρά αντιοξειδωτικά οφέλη στην περιοχή των χεριών. Το πλούσιο αυτό αρωματικό τζελ διαθέτει άρωμα από Λεβάντα, Ylang Ylang, Βανίλια, Μανταρίνι και Αγιάννη.

Το μαύρο πιπέρι, το γεράνι και το έλαιο κέδρου καθαρίζουν απαλά και καταπραΰνουν την επιδερμίδα των χεριών, ενώ η αλόη ενυδατώνει, αναζωογονεί και θρέφει σε βάθος, αφήνοντας τα χέρια απαλά, λεία και ενυδατωμένα. Επίσης, το καινοτόμο υγρό σαπούνι χεριών Hand Wash: Tasmanian Pepper, Tangerine, Chamomile είναι ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητες επιδερμίδες και βοηθά αποτελεσματικά στη διατήρηση της ισορροπίας και προστασίας της επιδερμίδας.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα καταπραϋντικό σαπούνι χεριών χάρη σε ένα ισχυρό μείγμα φυτικών δραστικών συστατικών που χαλαρώνουν το δέρμα, όπως το τασμανικό πιπέρι. Αυτό το ήπιο αρωματικό υγρό σαπούνι χεριών, διαθέτει έλαια βοτάνων που ενυδατώνουν, διατηρούν τα επίπεδα του pH του δέρματος, ενώ παράλληλα θρέφουν και προστατεύουν την επιδερμίδα. Και τα δύο προϊόντα είναι 100% Φυσικά, Vegan, Cruelty-Free, χωρίς γλουτένη, ενώ η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον. Τα δύο νέα προϊόντα χεριών, θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά τον Οκτώβριο του 2021. Σημειώνεται ότι η Grown Alchemist ανήκει στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Σαράντη.