Ο Narciso Rodriguez λανσάρει δύο νέα αρώματα, απογειώνοντας την τέχνη του musc. Το for her Musc Nude αποτελεί μία λαμπερή νέα ερμηνεία του διαχρονικού chypre, που εμποτίζει την εικονική καρδιά του musc με εκλεκτά πέταλα λουλουδιών, για να δημιουργήσει ένα άρωμα που γιορτάζει τον αισθησιασμό του κάθε δέρματος ξεχωριστά. Φτιαγμένο γύρω από κλασσικό chypre του Narciso Rodriguez, το άρωμα συστήνεται με ένα διακριτικό ροζ πιπέρι και ένα μπουκέτο λεπτών αφηρημένων λουλουδιών.

Αυτά φωτίζονται από μια συμφωνία λευκών ανθών γιασεμιού, δίνοντας στο άρωμα μια λαμπερή ηλιοκαμένη αίσθηση, ενώ στην καρδιά του ανθίζει ένα λεπτό τριαντάφυλλο Δαμασκού, διαλεγμένο με το χέρι νωρίς το πρωί για να συλλάβει το πολύτιμο απόσταγμα στο μέγιστο. Η καρδιά εξελίσσεται σε μια βάση από ξυλώδεις νότες από Ινδονησιακό patchouli και φασόλι tonka absolute. Η Lola Nicon, το διάσημο μοντέλο από τη Γαλλία και μούσα του for her, ενσαρκώνει τον λεπτό αισθησιασμό του for her Musc Nude. To πορτραίτο της καμπάνιας που έχει απαθανατιστεί σε καθαρό φυσικό φως από το δίδυμο Inez & Vinoodh, απεικονίζει την φυσική της ομορφιά.

Για τον άνδρα, η συλλογή for him εμπλουτίζεται με το νέο for him Vetiver Musc, που ενσαρκώνει μια νέα αρρενωπότητα, έναν άνδρα που επανασυνδέθηκε με τα στοιχεία της φύσης, ενώ οι αισθήσεις του αφυπνίστηκαν και οι η δύναμή του αποκαταστάθηκε. Αντλώντας έμπνευση από τον ορυκτό πλούτο και τα πλούσια αειθαλή δάση, το for him Vetiver Musc εξισορροπεί τη γήινη ξυλώδη φύση του vetiver, με μια αρωματική καρδιά τυλιγμένη σε αισθησιακό musc. Το πικάντικο κάρδαμο, το αρωματικό γεράνι, το δέρμα και τα κόκκινα φύκια, αποτελούν χαρακτηριστικά συστατικά που προσδίδουν στο άρωμα μια ξεχωριστή και συνάμα εκλεπτυσμένη ένταση.