Μετά από 27 χρόνια συνεργασίας, Tiger Woods και Nike Inc. τραβούν χωριστούς δρόμους, όπως δήλωσε ο θρύλος του γκολφ τη Δευτέρα. «Πάνω από 27 χρόνια πριν, είχα την τύχη να ξεκινήσω μια συνεργασία με μια από τις πιο εμβληματικές μάρκες στον κόσμο», ανέφερε ο Woods σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο X. «Το πάθος και το όραμα του Phil Knight έφεραν κοντά αυτή τη συνεργασία της Nike και της Nike Golf και θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά, μαζί με τους υπαλλήλους της Nike και τους απίστευτους αθλητές με τους οποίους είχα την ευχαρίστηση να συνεργαστώ στην πορεία». Ο Knight είναι ο ιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Nike.

Ο Woods υπέγραψε την πιο πρόσφατη συμφωνία του με τη Nike, αξίας 200 εκατ. δολαρίων, το 2013. Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι για τον Woods, δήλωσε: «Ο κόσμος θα ρωτήσει αν υπάρχει άλλο κεφάλαιο. Ναι, σίγουρα θα υπάρξει και άλλο κεφάλαιο. Τα λέμε στο Λος Άντζελες». Το τουρνουά Genesis Invitational, το οποίο διοργανώνει ο Γουντς, ξεκινά στις 15 Φεβρουαρίου κοντά στο Λος Άντζελες.

Η Nike ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, γίναμε μάρτυρες μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο του πώς ο Tiger όχι μόνο επαναπροσδιόρισε το άθλημα του γκολφ, αλλά έσπασε τα εμπόδια για όλο τον αθλητισμό. Τον παρακολουθήσαμε να σημειώνει ρεκόρ, να αμφισβητεί τη συμβατική σκέψη και να εμπνέει γενιές ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ευγνώμονες που συμμετείχαμε σε αυτό. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στο μέλλον».

(Πηγή: Fashion Network)