Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η αγορά της μόδας και της ομορφιάς στα Green Brand Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 3η συνεχόμενη χρονιά, επιβραβεύοντας προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης οι οποίες προάγουν την Green Οικονομία και το Eco Living. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο Athens Marriott Hotel, από την Boussias Events.

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών, που συνδυάζουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις βιωσιμότητας και αειφορίας με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την περιβαλλοντική προστασία, προσφέροντας βιώσιμες τεχνολογίες και πρακτικές, αλλά και προϊόντα που θεωρούνται Green, Eco-friendly, Recyclable, Reusable, Zero Waste και Χαμηλής Κατανάλωσης Ενέργειας. Στην ενότητα Cosmetics, στην κατηγορία Green Personal Care, Gold απέσπασε η Re4Earth με την Μπαμπού Οδοντόβουρτσα Re4Earth, Silver η Caudalie με τη Resveratrol – Lift και Bronze η Euthalia Natural Cosmetics-Ευθαλία Σταματάκη, για τα πρώτα ελληνικά clean beauty καλλυντικά.

Στην ενότητα Fashion, στην κατηγορία Green Accessories, Gold απέσπασε η East West Greece – Penelope Loom Heritage για την Green Bag και Silver η Ateneo Rainboots με τα Ateneo Rainboots, κατασκευασμένα στην Ελλάδα από ανακυκλωμένα υλικά. Τέλος στην ενότητα Marketing / R&D, στην κατηγορία R&D for Green Product, Silver απέσπασε η Caudalie για την Premier Cru τεχνολογία ΤΕΤ8 και τις επαναχρησιμοποιούμενες κάψουλες.  Συνολικά, διακρίθηκαν 64 εταιρείες, φορείς και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας.