Ο Όμιλος Safilo υπέγραψε συμφωνία με την Authentic Brands Group (Authentic) μόνιμης άδειας χρήσης με την David Beckham Eyewear, η οποία αντικαθιστά την προηγούμενη σύμβαση που λήγει στα τέλη του 2030. Σύμφωνα με τη νέα συμφωνία, η Safilo θα συνεχίσει να επιβλέπει ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής της μάρκας, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας σχεδιασμού που καθοδηγείται δημιουργικά από τον David Beckham, μέχρι την παραγωγή και την παγκόσμια διανομή της.

«Ξεκινήσαμε το 2024 με σημαντικά νέα για το licensed χαρτοφυλάκιό μας, με την έγκαιρη ανανέωση μερικών από τις σημαντικότερες συνεργασίες μας. Αυτή η νέα συμφωνία σηματοδοτεί τώρα ένα ακόμη ορόσημο στο πλαίσιο της στρατηγικής μας. Μετατρέποντας το David Beckham σε μια διαχρονική άδεια, εξασφαλίζουμε έναν ακόμη ακρογωνιαίο λίθο του χαρτοφυλακίου μας με μία από τις πιο επιτυχημένες μάρκες γυαλιών των τελευταίων ετών.

Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για να μεγιστοποιήσουμε περαιτέρω την αναγνωρισιμότητα της μάρκας και την παγκόσμια διείσδυσή της», δήλωσε ο Angelo Trocchia, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Safilo. «Συνεχίζω να ανυπομονώ για περισσότερα χρόνια δημιουργίας και καινοτομίας με τη φανταστική ομάδα της Safilo. Είμαι τόσο περήφανος για όσα έχουμε επιτύχει από την πρώτη μας συλλογή Eyewear by David Beckham το 2020, η οποία οφείλεται στη σκληρή δουλειά και τη συνεργασία με μια λαμπρή και δημιουργική ομάδα», δήλωσε ο David Beckham.