Η Coty, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ομορφιάς παγκοσμίως με ένα χαρτοφυλάκιο εμβληματικών εμπορικών σημάτων σε αρώματα, καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης δέρματος και σώματος, και η Marni, η ιταλική μάρκα πολυτελούς μόδας, ανακοίνωσαν μια νέα συμφωνία αδειοδότησης για την ανάπτυξη, παραγωγή και διανομή μιας σειράς αρωμάτων και προϊόντων ομορφιάς μέχρι το 2040.

Η νέα αυτή συμφωνία εδραιώνει τη δέσμευση της Coty να ενισχύσει την παρουσία της στον τομέα των αρωμάτων πολυτελείας μέσω μιας μακροχρόνιας συνεργασίας με τη Marni, δημιουργώντας μία συνεργασία που βασίζεται στις κοινές αξίες της τεχνογνωσίας, της καινοτομίας και της προωθητικής δημιουργικότητας. Το πρώτο προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026. Μέσω της συμφωνίας με τη Marni, η Coty ενισχύει τη συνεργασία της με τον Όμιλο OTB, μετά την πρόσφατη επιτυχημένη ανανέωση της άδειας με την Jil Sander.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εδραιώνουμε περαιτέρω τη στρατηγική συνεργασία του Ομίλου μας με την Coty και επενδύουμε στην επιτυχημένη ικανότητα της Marni να εξερευνά νέα, συναφή επιχειρηματικά πεδία. Αυτή η συμφωνία μακροπρόθεσμου οράματος δίνει στη Marni την ευκαιρία να διαμορφώσει τις αξίες της με νέους δημιουργικούς τρόπους και να ενισχύσει την πολυτελή τοποθέτησή της, εισερχόμενη στον κόσμο της ομορφιάς και των αρωμάτων», σχολίασε ο Ubaldo Minelli, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου OTB.