Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο House 124, στο Χαλάνδρι, η Τελετή Απονομής των Medical Beauty Awards 2021 από την Boussias, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας για 2η συνεχόμενη χρονιά τις σημαντικές προόδους στον χώρο της υγείας της οµορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελµατικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών. Συνολικά, διακρίθηκαν 25 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες της κατηγορίες των βραβείων.

Το βραβείο Brand of the Year απέσπασε η Met Cosmetic και το βραβείο Company of the Year η Athens Beverly Hills Medical Group, ενώ Platinum Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες Allergan Aesthetics, an AbbVie company, Anastasakis Hair Clinic και Dermoskin. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Ομορφιάς και Ευεξίας, Wellness Influencers, Beauty Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου.

Χορηγός στην τελετή απονομής ήταν η Allergan Aesthetics, An Abbvie Company και υποστηρικτής της βραδιάς η Ipsen Innovation for patient care. Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα των: Ελληνική Ακαδημία Μεταμόσχευσης & Αποκατάστασης Τριχωτού (ΕΛΑΜΑΤ), Ελληνική Εταιρεία Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας και Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Καλλυντικών & Αρωμάτων (ΠΣΒΑΚ). Αναλυτικό ρεπορτάζ για τα βραβεία θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.