Το Karavaki της Παπουτσάνης κατέκτησε την πρώτη θέση στα Sales Excellence Awards 2023, στην κατηγορία «Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος» για το επαναλανσάρισμα και τη στρατηγική είσοδο σε νέες κατηγορίες προϊόντων προσωπικής φροντίδας. Με κεντρικό μήνυμα «Ένα Karavaki όλη η Ελλάδα μας!», την άνοιξη του 2022, το brand επανασυστήθηκε στο καταναλωτικό κοινό, παρουσιάζοντας τρεις νέες σειρές με αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα και σαμπουάν.

Η επιτυχημένη είσοδος της εταιρείας σε νέες κατηγορίες προσεγγίζοντας τον σύγχρονο καταναλωτή συνεχίστηκε, όταν ένα χρόνο αργότερα, παρουσίασε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών. Το επαναλανσάρισμα για το brand υποστηρίχθηκε δυναμικά με εκτεταμένη 360° καμπάνια επικοινωνίας στην τηλεόραση, τα έντυπα και το διαδίκτυο και με προσφορές, διαγωνισμούς, δράσεις με κοινωνικό πρόσημο και προωθητικές ενέργειες στα καταστήματα.

Η Βανέσσα Ζορμπά, Group Brand Manager στην Παπουτσάνης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρα περήφανοι που η αναγέννηση του εμβληματικού brand Karavaki, το οποίο μετρά περισσότερα από 70 χρόνια ιστορίας στην ελληνική αγορά, συνοδεύεται από «χρυσή» διάκριση στον αναγνωρισμένο θεσμό των Sales Excellence Awards. Το Karavaki μας είναι συνυφασμένο με μνήμες, εικόνες και μυρωδιές από τα παιδικά μας χρόνια, και έχει δημιουργήσει μία δυνατή σχέση με τον Έλληνα καταναλωτή. Μία σχέση που συνοψίζεται σε μία και μόνο λέξη: εμπιστοσύνη. Αυτή η “εμπιστοσύνη” μας γεμίζει ευθύνη και αποτελεί δέσμευση για εμάς να κάνουμε αυτό το brand τόσο μεγάλο όσο και η ιστορία του».
Τα Sales Excellence Awards διοργανώνονται σε ετήσια βάση από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την Boussias Events.