Στην τελετή απονομής των Sports Marketing Awards, που πραγματοποιήθηκε για… φορά από την Boussias Events, η Herbalife βραβεύτηκε για τη συνολική της στήριξη στον Ελληνικό αθλητισμό και τους Έλληνες αθλητές εν όψει των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι. Συγκεκριμένα η Herbalife κέρδισε το χρυσό βραβείο για το καλύτερο Ολυμπιακό πρόγραμμα χορηγιών.

H Herbalife έχει μακρά παράδοση στη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού, όπου κάνοντας μία σύντομη αναδρομή των τελευταίων 5 ετών, το 2019 ξεκίνησε η συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και επεκτάθηκε με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή τον Ιούνιο του 2022 ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας».

Επιπλέον φέτος ξεκίνησε κα η συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης». Σημαντική είναι και η συνεισφορά της Herbalife και όσον αφορά τις απευθείας χορηγίες αθλητών και αθλητριών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 56% των αθλητών που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες χορηγούνται απευθείας από τη Herbalife. Το βραβείο παρέλαβαν, η Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Ελλάδας, Κύπρου και Λιβάνου, ο Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων της Herbalife, Νίκος Φραγκούλης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Νίκος Ιατρού και το Μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Νίκος Ξυλούρης.