Η Henkel Hellas, στο πλαίσιο του ετήσιου προγράµµατος κοινωνικής προσφοράς, προχώρησε σε Χριστουγεννιάτικες δωρεές, ενισχύοντας Μη Κυβερνητικούς Οργανισµούς και Ιδρύµατα για την κάλυψη των άµεσων αναγκών τους.    

Συγκεκριµένα, στηρίζει τον οργανισµό STEPS, ενισχύοντας οικονοµικά το πρόγραµµα Street Embrace, για την παροχή φαγητού και νερού σε 7 σηµεία της Αττικής, ωφελώντας περίπου 200 συνανθρώπους µας σε ανάγκη, για διάστηµα περισσότερο των 6 µηνών. Συµπληρωµατικά, η εταιρεία προσφέρει προϊόντα Προσωπικής και Οικιακής Υγιεινής για τη στέγη που διατηρεί η οµάδα STEPS στο Μεταξουργείο, για άτοµα σε ανάγκη.   

Παράλληλα, η Henkel Hellas συνεχίζει να στηρίζει το Χατζηκυριάκειο Ίδρυµα Παιδικής Προστασίας, µε προσφορά προϊόντων όπως σαµπουάν, κρέµες µαλλιών, αφρόλουτρα, αποσµητικά, απορρυπαντικά και καθαριστικά, καθώς και το πρόγραµµα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήµου Αθηναίων για την κάλυψη των αναγκών και παροχή βασικών αγαθών στους Αθηναίους δηµότες, στο πλαίσιο των κατ’ οίκον επισκέψεων του προγράµµατος.  

Τέλος, όπως κάθε χρόνο, η Henkel Hellas θα προσφέρει Χριστουγεννιάτικα Δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας.