Η Swarovski παρουσιάζει τις προτάσεις της για την επερχόμενη εορταστική περίοδο, με κοσμήματα, αξεσουάρ και εορταστικά διακοσμητικά. Από τις υφιστάμενες σειρές της προβάλλει τα Stella σε σχήμα αστεριού, αλλά σε νέα σχέδια για τις γιορτές, ενώ για πρώτη φορά μία από τις οικογένειες κοσμημάτων Swarovski, η Constella, εμπλουτίζεται με εορταστικά σχέδια για το σπίτι.

Το συλλεκτικό κρεμαστό στολίδι Annual Edition συνεχίζει τη γιορτινή παράδοση της εταιρείας, που ξεκίνησε το 1991, φέτος ως κρυστάλλινη χιονονιφάδα με χρυσές λεπτομέρειες. Κρύσταλλο με χρυσό συνδυάζει και η συλλογή Holiday Magic, με χιονισμένα τοπία και πλάσματα του δάσους σε κρεμαστά στολίδια, ειδώλια και ένα φανάρι LED, ενώ η συλλογή Holiday Cheers σε εποχικά πράσινα και κόκκινα κρύσταλλα με χρυσούς τόνους προτείνει και μια φιγούρα Καρυοθραύστη.

Τέλος, το Swarovski Advent Calendar περιέχει κρυστάλλινα στολίδια, φιγούρες και καραμέλες, τα περισσότερα από τα οποία είναι αποκλειστικά για το ημερολόγιο και διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό. Τον Δεκέμβριο θα διατεθεί και ψηφιακό Advent Calendar στην ιστοσελίδα της εταιρείας, σε επιλεγμένες αγορές, προκειμένου να προωθήσει τις βασικές συλλογές κοσμημάτων και τα εορταστικά διακοσμητικά. Η πλήρης συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και online.