Η La Roche-Posay, ως Χορηγός Αντηλιακής Προστασίας των Παναγιώτη Μάντη, Παύλου Καγιαλή, Αιμιλίας Τσουλφά και Αριάδνης Σπανάκη, 23 ημέρες πριν τη μεγάλη εκκίνηση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2021, εύχεται καλή επιτυχία στα δύο πληρώματα που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Η πρόκριση για τις δύο «γαλανόλευκες» ομάδες ιστιοπλοΐας, κατακτήθηκε μέσα από τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 470, της Βιλαμούρα. Η Αιμιλία Τσουλφά η χρυσή Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004 επιστρέφει μετά από 17 χρόνια στην αγωνιστική δράση, για την 4η παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μαζί με την ταλαντούχα συναθλήτρια της Αριάδνη Σπανάκη, ενώ οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, βάζουν πλώρη για μία ακόμη διάκριση στο υψηλότερο επίπεδο.

Η La Roche-Posay στέκεται στο πλευρό των ολυμπιονικών και προστατεύει τους Έλληνες Πρωταθλητές που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο, έτσι τα προϊόντα της σειράς Anthelios «θα συντροφεύσουν τις δύο ομάδες στο ταξίδι τους προς την κορυφή». Σημειώνεται, ότι το brand της La Roche-Posay ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της L’Oréal.